Beauty Review :Mary Kay Sheer UV Defense Milk SPF 50+/PA+++

Yess...
Mary kay dah ada keluarkan sun screen sendiri...
Sekarang,
Kalau suami ajak temankan dia pergi kebun ke...
Pergi site ke...
Mama Yan pergi menemaninya dengan penuh kerelaan...
Dah tak takut kulit terbakar dan rosak lagi dah...


Ada dua jenis, Sheer dan Invisible


Invisible ni untuk kulit kering.
Sesuai juga dibawa ketika bercuti ke tempat sejuk.

Sheer pulak sesuai untuk orang kulit berminyak, kombinasi, atau musim panas.

Ni turutan dalam penggunaan skin care. Sun care last sekali sebelum pakai make up



Selaran matahari tak berakhir dengan sunburn semata mata aje ye...
Ia merosakkan kulit sehingga ke lapisan dalam kulit tu.
Jadilah kulit kita cepat berkedut dan berpigmentasi



patutla kulit Mama Yan nampak tua dari usia...


Jadinya,
semalam Mama Yan dah rasmikan guna Mary Kay Sheer UV Defense Milk SPF 50+/PA+++ untuk pergi berpanas di site baru.
Baru usha usha site je...
Belum pasti lagi masuk ke idokk...
belum cukup hati kering nak caras kerja orang sebenarnya...
Takpelah..
kita serahkan urusan rezeki tu pada Allah Taala...
Just follow the flow..



4 Comments

  1. nampak gak kawan2 share produk baru ni..suka pulak dia punya design tu..

    ReplyDelete
  2. Wah Produk baru :)
    wangi x bau dia? hehee

    ReplyDelete
  3. Waahh. Mary kay ada produk baru. Dgn spf 50. Wajib pakai sunblock untuk protect kulit kita dari rosak sebab sinar UVA UVB yv super jahat tu. Hehe

    ReplyDelete
  4. Wah.. makin terjaga lah kulit mama yan..
    cantik berseri..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...