I will follow youuu....

Friday, July 24, 2020

Unboxing Premium Starter Kit Essential Oil Young Living

Apa saja la yang tak dibeli dek aziankhalil ni...
Bekas kawan serumah join ahli...
Jadi dia racun la kawan kawan yang lain join ahli...

Mama Yan pula memang dah lama follow posting rakan rakan tentang kebaikan minyak pati ni...
Tapi teragak agak pula nak mencuba...
Kali ni nekad ajelah...

Mama Yan pilih Premium Starter Kit dan pilih diffuser Dew Drop.
Apa yang ada dalam ni?
Untuk Premium Starter Kit Dew Drop ni,
Ada:
- recycle non woven bag 1 large size, 1 medium size
- Dewdrop diffuser
- 1 box oil collection ; Lavender, Frankincense, Panaway, Lemon, Peppermint, Purification, Thieves, Spearmint, Digize, Lemon, Copaiba, RC, Ningxia Drink 60ml x 2, Thieves Hand Sanitizer, Botol sample, penutup roller
- catalog product guide, price list
- 1 tambahan essention oil - lemon

jadi semua sekali ada 12 botol Essential oil bersaiz 5ml. Setakat 2 ke 3 hari ni Mama Yan dan try diffuse 3 jenis Essential Oils dah...
Ok sangat sangat dan MY suka sangat sangat....

Hmm..tak mahal ke?
Hmmm...mahal juga sebenarnya...
tapi... nak cuba jugak... kot kot boleh kurus dan awet muda...hahaha...
Mama Yan takde la rasa nak berniaga secara serius minyak pati Young Living ni...
Cuma nak pakai sendiri je...
dan share tentang kebaikannya...
Tapi kalaulah ada orang nak beli kat Mama Yan...
Ya Ampunn...
gembiranya rasa hati...
hahaha....

Diffuser Dew Drop la yang paling sesuai untuk Mama Yan. Plastik


Yang ni ada kat lapisan bawah kotak tu

3 comments:

Diana Rashid said...

Mahal tu berapa?? ribu ke atau ratus je?heheh

AzianKhalil said...

Diana Rashid RM750. hihi

Sunah Sakura said...

yeayyyy welcome to the family..tiberrr

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular