Maybeline Concealer

Ye ye kelapa membeli conceler...
Tapi nak keluarkan concealer tu pun tak tau nak picit kat mana...
Rupanya...
pusing pusing kepalanya...
nanti dia keluar kat span dia tu..
lepas tu boleh la dap dap kan kat bawah kelopak mata..
Tapi MY takde masalah mata panda punn..
Alkisahnyaaa...
nak belajar lukis kening...
tapi...
nantilah..
busy dengan PDPR ni ha..
Naik kembang dah otak MY ni mengajar ...


 

8 Comments

  1. best tengok concealer ni tapi tak pernah beli pula..hehe

    ReplyDelete
  2. concealer ni ramai ckp best. dan ramai juga beauty youtuber guna.. Naniey guna maybelline jenis satu lagi.. tp sekarang dah tak de dah semua make up ni. Tak sempat nak make up pun.. ada foundation je.. hehe..

    ReplyDelete
  3. dah lama sangat tak pakai concealer, lukis kening pun hujung je bagi nampak bentuk sikit, rajin MY siap pakai concealer ni... comel je rupanya

    ReplyDelete
  4. Saya pun guna concealer ni untuk mata panda. tapi jarang guna pun. Saja membeli konon nak try guna. hehe

    ReplyDelete
  5. kami kalu beli mesti expired mcm tu je. sbb asyik lupa nk guna. ahahaha

    ReplyDelete
  6. owh.. ada cara dia ye.. kalau sha nie memang jenuh godeklah.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak pernah lagi Cik TK guna concealer. Tapi tengok orang lain pakai best...

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)