Handbag tiruan


Hahaha...
Apa pasal pula nak malu bawa handbag tiruan,
 Kalau jadi perempuan tiruan tu,
Harus juga nak malu.

Mama Yan tak kisah pun bab handbag atau kasut ni...
Tiruan le...
Original ke...
Factory ke..
Butik ke...
Tak kisah... janji berfungsi dengan baik...
tak koyak,
tak berlubang,
boleh di zip dengan sempurna,
bersih,
sesuai saiznya..
dah cukup dah...
Bab jenama... nombor dua.
tiruan boleh, takde jenama terus pun boleh..
sempoiii... 
 

10 Comments

  1. Kesiannya yang up status macam tu...tiruan ke original ke..sama jer...tak salah pun nak pakai..SA pun ada je handbag tiruan...pakai je...tak kisah pun...LV lagi beli kat Guangzhou...

    ReplyDelete
  2. Bergaya ikut kemampuan diri sendiri kannn kak yan. Ni beg je berjenama, tapi duit takkk dakkkk hahahaha.

    ReplyDelete
  3. yang kirimkan tu mesti perempuan yang kaya raya pakai hbeg branded beli di oversea ye MY, aduhai, tak betul yang up status gitu... dana pun sama je handbag apa pun boleh janji selesa dan sesuai gaya...

    ReplyDelete
  4. bole plak update status gtu..asalkan handbag tu bole diguna utk keperluan sudahla...janji keadaan baik dan cantik..ikut kemampuan diri...tkkn tk mampu nk kena abiskan duit utk beli handbag mahal kn...handbag murah pn ada yg cantik dan berkualiti

    ReplyDelete
  5. Allahuakbar. Tak kisah la tiruan ke. Original ke. Dah ada handbag tu kira syukur sgt. Ada je yg susah yg tak boleh nak beli handbag .

    ReplyDelete
  6. Laki dia ngecop duit tak ngape ler K.Yan. Kita yang part time housewife yang ngecop duit sendiri pun tak pakai handbag ori sebab nak control expenses punya pasal😅Tambah-tambah zaman pandemik gini lagi lah. Apa benda pun mahey!!

    ReplyDelete
  7. Yaa betul tu . Tak kisah lah tak original ka , apa kah , asalkan dapat dipakai dengan baik. Buat apa nak malu. Tak patutlah orang tu buat status mcm tu

    ReplyDelete
  8. Alahaii.kenapalah nak up status macam tu kan. Masing masing berbelanja ikut kemampuan sendiri. kadang ada je yang mampu tapi beli tiruan. ikut masing masing lah kan :)

    ReplyDelete
  9. Eh.. susah hti pula dia orang nak pakai beg tiruan.. Biarlah.. Bukannya guna duit dia pun.. dengki nou..

    ReplyDelete
  10. setuju! ape la masalahnya, aku yang pakai, kau yang panas! haa hambekkkk

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)