Mandi kolam

Oleh kerana sekarang tengah PKP...
Nak gi ane tak oleh,
Nak gi sini tak oleh,
Kita beli kolam plastik aje lah buat hiburan anak anak..
Takkan nak bagi hadap handphone dan buku aje...
Tepu kepala anak anak sudahnya nanti...

kolam ni MY beli di shopee dengan harga RM 135.90 siap pam angin sekali...
nama kedai tu Ekia_Officialmall.



 

10 Comments

  1. Bagus. Anak-anak pun dapat release stress.

    ReplyDelete
  2. Betul tu kakyan. tepu otak dorang ngadap handphone je. sesekali bolehlah jadikan aktiviti on weekend :)

    ReplyDelete
  3. Boleh dikatakan kejiranan kita banyak yg ada kolam ni, yg kelako, anak kita pun soh beli sebiji, boring tak bleh pegi pool dia kata, sabo ajelah

    ReplyDelete
  4. Tulah, haritu pun abang ada belikan jugak untuk anak anak dia, tepu dah otak hadap buku manjang dengan handphone, at least ada kolam ni boleh santai santai petang hehehe.

    ReplyDelete
  5. Idea kreatif ibu bapa untuk anak-anak hilangkan bosan terlalu lama berkurung di rumah. Bagus!

    ReplyDelete
  6. seronoknya dapat berendam panas2 litlit ni kaka yan..kalau shida pun suka je berendam..dgn anak2 buah shida heheee tp semua xde sebab PKP bape bulan dah xjumpa dorg rinduu :)

    ReplyDelete
  7. Terus rasa macam nak beli satu.. hahaha.. Best nie berendam sekali dengan anak-anak.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Wow mcm ni mak budak pun boleh mandi sekali hehehe. Anak dh besar boleh la belikan

    ReplyDelete
  9. wah bestnya!!! tapi memang betul la, aktiviti mandi kolam ni boleh bantu hilangkan stress. Tepu juga bila terperap dirumah saja

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)