Pelita raya

Alhamdulillah...
Tercapai juga keinginan Mama Yan nak pasang pelita raya tahun ni..
Tahun lepas tersadai kat kampung sepanjang tempoh PKP.





Terasa meriah raya walaupun dalam PKP...

Siang siang tutup dengan plastik kuih je...


 

11 Comments

  1. Tentu seronok anak2 bila pelita terpasang di halaman Asmara.. eh.. halaman rumah, hihi

    ReplyDelete
  2. Sonok kan ada pelita walau seketul dua je pun... Janji bdk2 hepi

    ReplyDelete
  3. Bila tengok pelita ni rindunya suasana kampung halaman

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya MY sekeluarga 🌹

    Samalah kita MY, first time pasang pelita dan lampu kelip-kelip tu. Bagi meriah sikit raya

    ReplyDelete
  5. Seronoknya ada laman luas dapat letak pelita banyak. cantik berseri seri aura raya pasang pelita :)

    ReplyDelete
  6. Meriahnya dapat pasang pelita di malam raya.

    ReplyDelete
  7. bila tahu x dapat rentas daerah pun mmg rasa nk p cari pelita ni.. tapi tahala kedai2 berdekatan x jual da kot. kuciwa..

    ReplyDelete
  8. Sha pun cadang nak pasang pelita juga tapi disebabkan sini asyik hujan je terus tukar ke lampu lip lap lip lap je.. hehehe..

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)