Buat mereka yang disayangi

Hari tu kawan MY kata dia kat Ariani..
Ariani tengah buat Jumbo Sale sale..
So minta dia tengok tengokkan la yang lawa lawa...
Tapi dah suruh dia tengok tu...
kemain banyak gambar dia bagi..
Tergoda jugak la...
hahaha...
Tak pasal kawan tu jadi PS tanpa upah.

Tapi tak beli untuk diri sendiri pun..
beli untuk mak dan mentua...
belikan juga untuk kawan...
Sorang tu..
roomate masa kat rumah sewa dulu..
kami share bilik.
Kawan tu baru berhenti kerja untuk tumpukan lebih perhatian kepada keluarga...
Sorang lagi,
birthday dia bulan depan..
Beli jelah..
nanti beday dia sampai..
tinggal nak pos aje..

Lamanya tak cuci mata kat butik butik kan,,
Sejak sejak MCO hari tu..
Memang sengaja membataskan pergerakan.
Ingatkan kot pergerakan terbatas,
jimat belanja..
Tak gitu ponggg...
Makin larap duit keluar...

Ariani
Untuk mak,
Macam biasa memang belikan tudung Ariani Tiara..
Sebab mak mak memang suka pakai tudung sarung je...
Yang hijau ni..
Mak MY kat Pahang...

Ariani Tiara
Mak mentua MY warna purple..
memang peminat purple sejati..
Janji purple..tak kisah la pekat ke... cair ke..
Lembut ke... gelap ke..
Memang purple..


Ariani square scarves
Mama Yan belikan square scarves Estrella untuk kawan berdua tu..
Sama warna,
sama corak,
sama jenis,
Bior dorang berdua boria nanti...


Kawan tu pilihkan yang warna ni...
MY okay je..
Semua cantik cantik kot...

Semoga penerima gembira dengan hadiah yang tak seberapa dari MY...




 

8 Comments

  1. Sajalah tu menyakat soh orang jadi boria pulak, hahahaha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah murah rezeki MY belanja keluarga dan kawan-kawan. sama la ingatkan duduk rumah boleh jimat kos. sekali online shopping lagi rancak dpd dulu pula 😅

    ReplyDelete
  3. untuk diri sendiri tak pulak terborong ye MY? kalau dapat ke butiknya mau lagi rambang mata

    ReplyDelete
  4. Okay takpe beli untuk orang lain dulu sikit hari lagi beli untuk diri-sendiri pula kan MY?

    Masa pergi Mydin Senawang lalu depan bangunan Jakel ternampak gak banner Ariani sales mujur kuat iman tak singgah pun muahahaaa...

    ReplyDelete
  5. Beruntungnya mereka.. Ammi pun kawan MY gak kan??? Haaa tiberrr

    ReplyDelete
  6. Beruntung mereka dapat hadiah dari kakyan. Semoga bertambah tambah rezeki kakyan. Aaminn...

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)