Sweet Qismina dan Adam Lee bertunang

Rasa macam baru je terdengar suara bingit dia menjerit Shazlannnnn!!!
Lepas tu Paksu..Paksu... dalam Elly dan Epit..
Terjoget joget jom Cici Jom Caca...
eh... dah bertunang?
Pantasnya masa berlalu..
Tak sedar rasa diri dah semakin menua...hahaha


Bertunangnya dengan pelakon juga...
Adam Lee atau nama sebenarnya Muhammad Arif Adam bin Mohamed Fadlee. 
Mesti ramai ingat dia kacukan Cina sebab nama Lee kat belaknag tu kann?
hehe...MY la tu..
Umur Adam Lee 27 tahun lahir pada 1994 dan Sweet pula lahir pada 1997.
Baza 3 tahun, kira ngam la tu.
 

Banyak juga berlakon dah Adam Lee ni,
Cuma MY je tak berkesempatan menonton dramanya...


HUishh.. lawanya la cincin tunang ko dikk...
macam buah rantai mak Mama Yan...
Batu biru orang panggil apa? Nilam ek?
ke permata biru je?

Tahniah Sweet Qismina dan Adam Lee,
Semoga kekal ke jinjang pelamin...

9 Comments

  1. Pernah tengok drama depa 2 orang berlakon tak sangka kat luar pun bercinta.

    Semoga bertemu jodoh hingga ke jinjang pelamin.

    ReplyDelete
  2. bila tengok gini, terasa kita dah makin tua... hehehehhe

    ReplyDelete
  3. suka tengok diorang berdua ni, professional dengan personal life tak ada kontroversi. Semoga dipermudahkan urusan ke jinjang pelamin

    ReplyDelete
  4. akhirnya bertunang sudah dak 2 org ni hehehe

    ReplyDelete
  5. Tulah tgk dia dr kanak2.. Tau2 dah bertunang.

    Ammi suka warna dna design baju dia.. Suwitttt sgt

    ReplyDelete
  6. Suka diorang dua ni. Tapi rambut Adam Lee tu...aduhai. Spoiled la colour warna macam tu 😂

    ReplyDelete
  7. Suka dua orang ni. Cantik sangat Sweet. Suka tengok dia. Seoadan lah dengan Adam Lee.

    ReplyDelete
  8. Tahniah untuk mereka berdua. First time tengok Adam Lee berlakon dalam drama curi curi cinta. Lepas tu makin banyak pulak lakonan dia. Haritu nampak gambar betunang mereka, wow cantiknya baju! Tak perasan pulak cincinnya. Memang wow sangatlah cincin dia. Tak pasti apa nama nama batu ni.

    ReplyDelete
  9. Tahniah Sweet dan Adam Lee...kalau tak silap mereka bercinta masa berlakon cite Adam Chempaka, tak sangka dah besar budak perempuan dalam Hikayat Putra Shazlan ni..kita pulak dah makin menua..haha

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)