PSV Tahun 1 Rumah Burung




Antara 2 biji rumah burung ni...
Boleh tahu yang mana kembar lelaki, yang mana perempuan punya kannn...

Sebab ni lah kat rumah MY banyak kotak kotak terpakai...
Nak simpan, semak...
Nak buang, takut anak nak pakai...
Kejap subjek PSV nak guna kotak terpakai..
Kejap subjek RBT nak guna kotak...
Kejap subjek Matematik nak guna kotak 
terpakai..
Ayahnya sampai takut nak buang kotak..
Nanti mama marah katanya...
Halah halah halah...
Kalau takat kotak rokok tu...
Buang ajelah... 
tak termasuk dalam silibus anak nak guna kotak rokok..

Saja suka suka share hasil kerja PSV anak kat blog ni...
Nak delete gambar..
Tapi sayang pula..
Letak la kat blog...
Buat kenangan...
Mungkin boleh jadi idea juga untuk ibu ibu macam MY ni...

Setiap kali pos apa apa entry..
Selalu je berharap...
Mudah mudahan ada manfaatnya kepada orang lain..
Sebab tu kurang dah upload entry pasal gosip artis artis...
Yang lama lama dulu pun...
MY dah revert to draft...

Ok lah... semoga bermanfaat

6 Comments

  1. tengok sekali imbas boleh tahu dah siapa punya hasil kerja...
    hehehhe alasan simpan kotak banyak-banyak ye heheheh...

    ReplyDelete
  2. tahun 1 dah kena buat rumah burung? adventure tul... but comei la hasinya, congrats!

    ReplyDelete
  3. laa kotak rokok pun sayang nak buang hahaha. antara rumah yg simple dgn bunga-bunga tu, nampak jelas siapa punya kak 😂

    ReplyDelete
  4. Simpan dalam blog kenangan mcmni. Ramai juga dpt manfaat. Yg kotak rokok tu tak yah lah haha

    ReplyDelete
  5. Yang atas tu hasil kerja lelaki, yang bawah tu perempuan. Hihi..boleh nampak beza hasilnya. Masing masing ada idea kreatif. Serba salah jugak kan nak simpan kotak tu. kadang nak guna, kadang macam semak.

    ReplyDelete
  6. Yang atas tu hasil kerja lelaki, yang bawah tu perempuan. Hihi..boleh nampak beza hasilnya. Masing masing ada idea kreatif. Serba salah jugak kan nak simpan kotak tu. kadang nak guna, kadang macam semak.

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)