TQ Farhana: 55 Best Blogs You Need To Follow in 2021

 

55 Best Blogs You Need To Follow in 2021


dari sehari ke sehari nak buat entri penghargaan untuk Pana ni...
Iyalah...
Dalam 55 Best Blogs yang disenaraikan,
ada juga terselit blog sendu Mama Yan kat situ.
Dan MY perasan..
Ada peningkatan dalam traffic views dan ada kunjungan dari rakan rakan blogger yang lain juga...
Terima kasih banyak banyak tau Pana

Inilah dia si manis Farhana Jafri tu...
Lahir pada tahun 1991..
Mama Yan pula telah lahir awal 10 tahun darinya...

Semoga Allah kurniakan kebahagiaan dan kesihatan tubuh badan serta akal fikiram buat Farhana okay. Sekali lagi...terima kasih sangat..


11 Comments

  1. Wahhh tahniah mama yan... Su pnya blog pin tersenarai jugak, cuma belum sempat nak buat entry hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah, lebih dikenali selepas ni ;)

    ReplyDelete
  3. awww small appreciation sebab kakyan selalu datang jenguk blog Pana hihi ada rezeki kita dating pulak lepas ni ❤

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah kakyan!
    Semoga blog kakyan terus berkembang maju :)

    ReplyDelete
  5. wah alhamdulillah :) Tahniah ^^

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah mama yan..

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)