Awesome Reader 2020

Seperti yang dijanjikan semalam...
Sempena hari lahir abah Mama Yan..
Mama Yan nak umumkan pemenang Awesome Reader ataupun pengkomen terbanyak dalam masa 6 bulan ni...

Tahniah Sha Mohamed...
Ribuan terima kasih atas sokongan yang diberikan...
Hadiahnya masih belum disiapkan...
Nanti dah siap MY share kat blog sebelum diposkan...

Terima kasih juga kepada semua pembaca yang sudi mencoretkan sepatah dua kata kat blog kerdil aziankhalil.com ni

Dah...jom ramai ramai pergi blog awesome kat bawah ni...
Diorang ni suka membalas kunjungan tau...
Rugi kalau tak friend friend dengan diorang...





6 Comments

  1. Wah tahniah pada pengomen tegar.. ^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sha Mohamed dan tahniah juga buat yang lain.

    ReplyDelete
  3. Tahniah pengomen tegar.

    Akak rasa nak tukar lah dari silent reader kepada pengomen pulak... hehehe

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...