Komuniti Pertukaran Buku Atas Talian : Buku Pertama Sampai


Mama Yan join group FB " Komuniti Pertukaran Buku Atas Talian" 
Saja seronok seronok...
Tak ramai kawan kann..
Macam ni lah cara nak tambah kawan kawan...
Nak tambah ilmu pengetahuan...
Dah berkongsi hobi juga...

 Buku pertama sampai...
Tajuk: Keris Long Leh
Swap dengan Sha Mohamed

9 Comments

  1. Menarik! Mmg biasa dengar tukar buku ni, tapi akak belum pernah join. Mcm berminat jugaklah..hehe

    ReplyDelete
  2. macam best je buku tu! epik klasik gitu ha...

    ReplyDelete
  3. Boleh tukar-tukar buku? Macam seronok.
    Sekarang ni tengah malas baca buku. Hehe.

    ReplyDelete
  4. saya berminat juga nak join..

    dah lama tak baca buku bahasa Melayu

    ReplyDelete
  5. Syoknya, macam nak join. Novel lama kat rumah tu dah berapa kali ulang baca 😂

    ReplyDelete
  6. Kakak kat kampung ada banyak buku. Mungkin dia tak tau pasal program ni.

    ReplyDelete
  7. menarik juga bertukar tukar buku. sama sama kongsi minat dan boleh baca mana yang tak ada dalam koleksi

    ReplyDelete
  8. Yeah!! Selamat membaca mama yan..

    ReplyDelete
  9. Seronoknya Ada komuniti mcm Ni share minat

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...