Mary Kay®️ Oil-Free Eye Makeup Remover



Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST sangat? 👇

 ✅ Tidak mengandungi minyak. 
Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. 

 ✅ Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay, 
kerana selain membersihkan solekan pada wajah, 
dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. 

 ✅ Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap,
tetapi ianya berfungsi untuk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama.
Ia juga selamat digunakan untuk mencuci bibir dari kesan gincu

✅Mary Kay Oul Free Make Up Remover ni mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. 

Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah. 

 👉Ingat adik, kakak, puan, doktor datin, puan sri...

Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. 
Dengan penggunaan oil-free makeup remover, 
kita tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. 

Dahla harga dia mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, 
Memang Mama Yan rekemen sangat sangat...


Jaga kulit mata. 
Jangan sampai naik milia seeds. 
Salah satu penyebabnya adalah tidak membersihkan make up dengan betul 🙂
Mama Yan kan...
Walaupun sekadar pakai foundation dan bedak nipis...
Maskara dan celak kening sikit...
Takde concealer² bagai...
Takde eye shadow atau eye liner pun...
Time nak solat, atau mandi
Tetap akan gunakan make up remover...
Lepas tu baru cuci muka pakai pencuci muka...

 Mesti guna make up remover tau untuk cuci mekap tau...
Jangan sesekali pakai baby oil la... 
Minyak zaitun la...
Ni kalau pakai make up remover Mary Kay ni..
Tak perlu kesat dengan kasar atau nak tonyoh2 bagai, 
just tekapkan seketika kapas yg diletak sedikit eye makeup remover pd kawasan mata, 
Lapkan dgn lembut...

Nak free?
Meh join segmen blog list Mama Yan...
Kalau ada rezeki...
Boleh menang Mary Kay Eye Make Up Remover ni...
Jangan lupa tau...
Sehingga 30 Jun 2020...

Wassalam..

4 Comments

  1. mantap, nanti kita kasi usha ye MY

    ReplyDelete
  2. akak baru je beli set Mary Kay utk kulit yang oily..sedang istiqomah pakai...beli 1 set RM400

    ReplyDelete
  3. mudah2an ada rezeki dapat hadiah ni...ameen...

    hahaha!

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...