Dah ada vantage



Alhamdulillah...
Mama Yan dah ada mangkuk Vantage.  
Yeayyy....
Mangkuk Casserole dan soup turin ni kawan MY hadiahkan...
Hadiah sempena housewarming katanya...
Alahai...
Susah susah aje...
Terima kasih sangat sangat...

Kawan Mama Yan kawan satu rumah sewa masa belajar dulu.
Rumah sewa kitorang sederhana besar dan sangat selesa untuk kami tinggal berlima...
Jadi kami memang rapat sangat...
Dah tinggalkan rumah sewa tu 15 tahun dah... 
Tapi hubungan kami masih rapat...
Ada group whatsapp...
Dan boleh kata kan hari² kami berwhats app...






Jadi Mama Yan dah rasmi dah guna...
Pakai aje la untuk kegunaan harian...
Barulah yang memberi dapat pahala...ye dak??


Masak sayur lemak kobis. Kuah berladung ladung sebab anak anak semua makan nasi macam itik. Bersudu....slurrpppp..


Yang ni pulak masak kari ayam, belum sempat masuk dalam mangkuk untuk photoshoot, anak anak dah lapar dan dah makan dulu. 
Bila teringat, kuah dah surut. 

9 Comments

  1. waaaa seronoknya..shida pun teringin juga laaa

    ReplyDelete
  2. ini memang mak mak semua suka ni..
    mak saya pun mesti happy kalo dapat ni..
    saya tengh cari 1 set yang dia nak tu susah betol..
    nak beli untuk besday dia..

    ReplyDelete
  3. Mmg cantik la.. untung Ada rakan yg mcm ni

    ReplyDelete
  4. cantiknya MY.... tambah rajin la pasni MY kongsi gambar masakan

    ReplyDelete
  5. Wow..bestnya...cantik sangat..macam english collection plak

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat hadiah! Memang cantik la buat hidang2 makanan.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. cantik hadiahnya..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...