Segmen Blog List PKPP tinggal sehari je lagi

Tinggal 1 hari saja lagi...
Esok berakhir lah Segmen Bloglist PKPP aziankhalil dot com..
Last esok tau..
Lepastu...kita akan umumkan blog manakah yang akan berada dalam blog list PKPP Mama Yan..
Dan ada 1 hadiah ye...
Mama Yan akan pilih guna cabutan undi...

memandangkan esok Hari Ulang tahun kelahiran abah kesayangan Mama Yan..
MY nak tambah satu lagi hadiah kepada Awesome Reader 2020...
Awesome Reader ni ialah hadiah kepada orang yang paling banyak bagi komen sepanjang tahun 2020 ni...
Hadiah belum tahu lagi nak bagi apa...
Tapi masih ada masa satu hari untuk bagi komen banyak banyak...
Jangan pakai bot sudah la...

Mana yang belum join, meh la meriahkan suasana...
Nanti kita blog walking semua blog peserta ya...
tungguuu...

5 Comments

  1. Ada hadiah untuk orang ramai komen. Bersemangat nanti.

    ReplyDelete
  2. Tak termampu nak kejar yang paling banyak komen tu..hahah. Hebat betul dia. Betul2 pembaca setia tu..

    ReplyDelete
  3. All the best pada yang dah sertai :)

    ReplyDelete
  4. wahh semoga sempat lagi yang belum join tu utk join :D

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...