I will follow youuu....

Tuesday, June 30, 2020

Awesome Reader 2020

Seperti yang dijanjikan semalam...
Sempena hari lahir abah Mama Yan..
Mama Yan nak umumkan pemenang Awesome Reader ataupun pengkomen terbanyak dalam masa 6 bulan ni...

Tahniah Sha Mohamed...
Ribuan terima kasih atas sokongan yang diberikan...
Hadiahnya masih belum disiapkan...
Nanti dah siap MY share kat blog sebelum diposkan...

Terima kasih juga kepada semua pembaca yang sudi mencoretkan sepatah dua kata kat blog kerdil aziankhalil.com ni

Dah...jom ramai ramai pergi blog awesome kat bawah ni...
Diorang ni suka membalas kunjungan tau...
Rugi kalau tak friend friend dengan diorang...





6 comments:

ShirVen said...

tahniah sis Sha!

NA said...

Tahniah.

aienienka said...

Wah tahniah pada pengomen tegar.. ^^

Warisan Petani said...

Tahniah Sha Mohamed
Tahniah semua

aizamia3 said...

Tahniah Sha Mohamed dan tahniah juga buat yang lain.

ZaridaIshak said...

Tahniah pengomen tegar.

Akak rasa nak tukar lah dari silent reader kepada pengomen pulak... hehehe

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular