I will follow youuu....

Thursday, June 11, 2020

Komuniti Pertukaran Buku Atas Talian : Buku Pertama Sampai


Mama Yan join group FB " Komuniti Pertukaran Buku Atas Talian" 
Saja seronok seronok...
Tak ramai kawan kann..
Macam ni lah cara nak tambah kawan kawan...
Nak tambah ilmu pengetahuan...
Dah berkongsi hobi juga...

 Buku pertama sampai...
Tajuk: Keris Long Leh
Swap dengan Sha Mohamed

9 comments:

Ujie Othman said...

Menarik! Mmg biasa dengar tukar buku ni, tapi akak belum pernah join. Mcm berminat jugaklah..hehe

Sunah Sakura said...

macam best je buku tu! epik klasik gitu ha...

NA said...

Boleh tukar-tukar buku? Macam seronok.
Sekarang ni tengah malas baca buku. Hehe.

mrhanafi said...

saya berminat juga nak join..

dah lama tak baca buku bahasa Melayu

Nurul Shahira said...

Syoknya, macam nak join. Novel lama kat rumah tu dah berapa kali ulang baca 😂

Diana Rashid said...

Kakak kat kampung ada banyak buku. Mungkin dia tak tau pasal program ni.

Azhafizah MN said...

menarik juga bertukar tukar buku. sama sama kongsi minat dan boleh baca mana yang tak ada dalam koleksi

Sha Mohamed said...

Yeah!! Selamat membaca mama yan..

mamapp said...

Seronoknya Ada komuniti mcm Ni share minat

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular